Search
  • Noora

Mikä ihmeen kehokuvaus?

Kokemus sulle, mulle, meille, kaikille.


Kehokuvaus on ainutlaatuinen hetki, jossa saat mahdollisuuden ikuistaa upeutesi.


Kehokuvauksessa ei ole kuitenkaan kyse vain kauniista kuvista.

Kyse on kokemuksesta, joka koostuu toimivista kemioista, läsnäolosta, tunteiden ja kokemusten jakamisesta – hetkestä, jossa vallitsee suuri luottamus.


Kehokuvaus on sun hetkesi loistaa ja sulla on kaikki maailman lupa nauttia siitä.

Haluan murtaa käsityksiä "kamerakammosta" ja näyttää, että jännityksestä huolimatta kuka tahansa voi nauttia saadessaan olla esillä – ennen kaikkea itselleen.


Tehtäväni on olla läsnä, kannustava ja ohjata juuri niin paljon tai vähän kuin toivot.


Ennen kuvauksen bookausta on hyvä miettiä oman kehonsa tarinaa;

Miksi haluan tämän kokemuksen? Mitä tunteita siihen liittyy?


Liittyykö kehosi tarinaan voimakkaita tunteita menneisyydestä? Onko tunteet negatiivisia vai positiivisia? Haluatko kenties kiittää kehoasi tai onko toiveissasi saada vain ainutlaatuinen kokemus ja ihanat kuvat sen syvempää tarkoitusta?


Kuvaus antaa mahdollisuuden katsoa kehoasi ensisijaisesti lempeästi – jopa ihaillen.


On kuitenkin tärkeää tiedostaa, ettei tarkoitukseni ole saada kehoasi kuvien välityksellä muuttumaan, vaan näkemään sen jo olemassa oleva kauneus.

Tutustuthan myös portfolioni lisäksi persoonaani. Päivitän somea ja kerron itsestäni kuvaajana ja ihmisenä aktiivisesti myös videoiden muodossa. Voimme halutessasi myös sopia etätapaamisen videoyhteyden muodossa.


Pelkkä portfolio ei kerro kuvaajasta vielä juuri mitään. On supertärkeää löytää omanlaisensa kuvaaja. Miettiä, mikä on tärkeää ja olennaista juuri oman kokemuksen ja toiveiden kannalta. Kuvat – ja erityisesti kehokuvat on niin henkilökohtainen kokemus, että luottamus ja tuntuvat kemiat on kohdattava! Vahva tunne, että sulla on turvallinen olo. Tunne siitä, että juuri tämä persoona resonoi. Olen eloisa ja inhimillinen sielu, enkä peittele sitä kamerankaan takana.