top of page
Search
  • Writer's pictureNoora

Haaveet kameran takana.

Updated: Feb 21, 2020

En saata uskoa että pääsin eilen kertomaan teille maaliskuussa avautuvasta studiostani. Vastahan se oli vain haavetta ja haihattelua. Ja nyt olen niin onnellinen päästessäni luomaan teille kestäviä muistoja täydellisestä kuvausympäristöstä käsin. Vangitsemaan yhä enemmän aitoja tunteita ja hetkiä luonnonvalossa.


Pidän tärkeänä kertoa teille hieman itsestäni ihmisenä ja kuvaajana. Näissä kahdessa on paljon samaa, mutta myös jotain erilaista.


Pyysin kolmea ystävääni kuvailemaan itseäni "kolmella sanalla". He tietävät että rakastan itseironiaa ja odotin heidän täräyttävän varsin nokkelia sanoja persoonastani, mutta vastoin odotuksiani, sanat saivatkin minut kiitollisuuden kyyneliin:

"Ainutlaatuinen, hyväsydäminen, vahva. Pirskahteleva, hyväntuulinen, ystävällinen, ymmärtäväinen, suvaitsevainen, energinen. Sosiaalinen, sydämellinen ja lojaali." – Eivät rontit pysyneet kolmessa sanassa, mutta voitte uskoa etten anna sen tässä yhteydessä haitata.


Kuten ystäväni sanavalinnat antavat ehkä ymmärtääkin, olen positiivisen ja kannustavan kehän ympäröimä ja pyrin ripottelemaan samaa myönteistä tuulta myös muille. Olla helpostilähestyttävä ja ymmärtäväinen. Kuvaushetkessä tavoitteeni onkin luoda erityinen, hyvänmielen ilmapiiri.


Se mikä erottaa minut työn ulko- ja sisäpuolella, on rauha. Kun keskityn kuvaamiseen ja ihmisiin kuvauksen ympärillä olen maltillinen ja tyyni. Toivon kuvaustilanteilta erityisesti kiireettömyyttä.


Huomaathan, ettei nämä sanavalinnat löytyneet ystävieni laatimista adjektiiveista. Ei edes niistä ylimääräisistä, koska työn ulkopuolella olen eloisa ja energinen. Aina valmiina spontaaneihin ideoihin ja tapahtumiin.


Juuri nyt olen ennen kaikkea kiitollinen. Kiitollinen kokemistani kohtaamisista ja kuvaushetkistä, joita olen saanut jo toteuttaa. Viesteistä ja kannustuksista. Luottamuksestanne.

K i i t o s.


<3:lla Noora
81 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page